Жена за чување неподвижно лице

Тип на оглас Договор
Цена: 43,400 мкд / 700
Локација: Скопје, Аеродром

Потребна е жена од доверба за чување и нега на неподвижна жена на остров Иос, Грција. Обезбедено сместување и храна. Пожелно е познавање на грчки јазик, бар за основна комуникација и разбирање.
Може да ме контактирате по Viber.

Potrebna e zena od doverba za chuvanje i nega na nepodvizna zena na ostrov Ios, Grcija. Obezbedeno smestuvanje i hrana. Pozelno e poznavanje na grchki jazik, bar za osnovna komunikacija i razbiranje.
Moze da me kontaktirate po Viber.

Информации за огласувачот

Маја Наскова
00306998251886