земјоделско земјиште

Тип на оглас Се продава
Цена: 186 мкд / 3
Квадратура: 1
Локација: Кичево, Кичево

Кичево во атар на с.Карбуница продавам нива-1636м2 (КП-924), нива со шумски појас 787м2 (КП-662/2), дабова шума-1200м2 (КП-689), топтан или поединечно. Цена (3 E м2)

Kichevo vo atar na s.Karbunica prodavam niva-1636m2 (KP-924), niva so shumski pojas 787m2 (KP-662/2), dabova shuma-1200m2 (KP-689), toptan ili poedinechno. Cena (3 E m2)

Информации за огласувачот

marijan
070396770