Земја за трева, паркови

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Кисела Вода

Носам хумусна земја за трева за уредување на паркови ,тампон, дробен камен, песок рамнење на плацови.

Nosam humusna zemja za treva za ureduvanje na parkovi ,tampon, droben kamen, pesok ramnenje na placovi.

Информации за огласувачот

Да лука транс
078282320