Задна полица за Punto2 до 2004

Тип на оглас Се продава
Цена: 1,200 мкд / 19
Бренд / Модел: Друг бренд Друг модел
Локација: Скопје, Чаир

Се продава задна полица за Punto, сосема здрава и употреблива.
Цената е фиксна.

Se prodava zadna polica za Punto, sosema zdrava i upotrebliva.
Cenata e fiksna.

Информации за огласувачот

Виктор
076490533