За колекционери AMD ATLON 1200 MHZ со 265MB RAM

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,500 мкд / 56
Бренд / Модел: Друг Бренд Друг Модел
РАМ меморија: До 2GB
Локација: Скопје, Студеничани

За колекционери AMD ATLON 1200 MHZ со 265MB RAM, графичка картичка RIVA TNT 32 MB, звучна картичка, мрежна картичка во работна функција со инсталиран WINDOWS XP SERVIS PACK 3.
Цената е фиксна.

Za kolekcioneri AMD ATLON 1200 MHZ so 265MB RAM, grafichka kartichka RIVA TNT 32 MB, zvuchna kartichka, mrezna kartichka vo rabotna funkcija so instaliran WINDOWS XP SERVIS PACK 3.
Cenata e fiksna.

Информации за огласувачот

Виктор
076490533