Yamaha Midnight star 950

Тип на оглас Се продава
Цена: 415,400 мкд / 6,700
Бренд / Модел: Yamaha Друг модел
Произведена: 2010
Локација: Куманово, Куманово

Се продава Yamaha Midnight star 950 прва регистрација 2010 година. Моторот е купен во салонот Yamaha во Скопје. Прв газда сум, не е паѓано од него и нема ниту една гребнатинка.

Se prodava Yamaha Midnight star 950 prva registracija 2010 godina. Motorot e kupen vo salonot Yamaha vo Skopje. Prv gazda sum, ne e pagjano od nego i nema nitu edna grebnatinka.

Информации за огласувачот

Стефан
071338731