Вуфер Magnat Xpress 1000 вати и појачало Toxic T-1000

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,300 мкд / 150
Локација: Тетово, Тетово

Се продаваат појачало Toxic T-1000 и вуфер Magnat Xpress 1000 вати.

Se prodavaat pojachalo Toxic T-1000 i vufer Magnat Xpress 1000 vati.

Информации за огласувачот

Mensur