Зимзелени дрвца

Тип на оглас Се продава
Цена: 330 мкд / 5
Локација: Штип, Карбинци

Продавачот прифаќа предлози за цена. Смарагд, златна туја, конекта, стубеста, палми итн. во различни големини од 40см до 110см,со дрвцата ќе добиете и стручна помош за садење и прихрана на дрвцата. На лагер имаме и прекрасна украсна грмушка гаура која цвета од мај-октомври. Повелете

Prodavachot prifaka predlozi za cena. Smaragd, zlatna tuja, konekta, stubesta, palmi itn. vo razlichni golemini od 40sm do 110sm,so drvcata ke dobiete i struchna pomosh za sadenje i prihrana na drvcata. Na lager imame i prekrasna ukrasna grmushka gaura koja cveta od maj-oktomvri. Povelete

Информации за огласувачот

Тоше
072263166