Внатрешни врати

Тип на оглас Се продава
Цена: 8,300 мкд / 133
Локација: Скопје, Кисела Вода

Производство на внатрешни (собни) врати по мерка што значи нема кршење, нема штемување, целиот производ е наше производство и сме независни од сите димензии. Земаме мерки на вашиот простор и ги изработуваме вратите по мерка. Гарантниот рок на вратите изнесува една година. Сите врати се фарбаат со полуриетански бои кој имаат исклучителен квалитет. Основниот модел на врата чини 135 евра рамна глатка во бела боја. Медијапанските гравирани врати со овален перваз чинат по 160 евра и многу други модели. Во цената не се вкалкулирани кваки. Ние не продаваме, ние произведуваме.

Proizvodstvo na vnatreshni (sobni) vrati po merka shto znachi nema krshenje, nema shtemuvanje, celiot proizvod e nashe proizvodstvo i sme nezavisni od site dimenzii. Zemame merki na vashiot prostor i gi izrabotuvame vratite po merka. Garantniot rok na vratite iznesuva edna godina. Site vrati se farbaat so polurietanski boi koj imaat iskluchitelen kvalitet. Osnovniot model na vrata chini 135 evra ramna glatka vo bela boja. Medijapanskite gravirani vrati so ovalen pervaz chinat po 160 evra i mnogu drugi modeli. Vo cenata ne se vkalkulirani kvaki. Nie ne prodavame, nie proizveduvame.

Информации за огласувачот

Моја Врата
078866196