Везење лого за вашата фирма, персонализирани подароци со извезено име, дата која ви значи

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Скопје, Аеродром

Везење лого за вашата фирма, персонализирани подароци со извезено име, дата која ви значи...
Дали имате ваш БИЗНИС ???Дозволете ни да ја персонализираме вашата работна униформа или да изработиме рекламен материјал со вашето заштитно лого.Се што треба да направите е да ни го пратите логото и ние ќе се погрижиме за останатото.
Нудиме уникатни,креативни везени производи .Заедно со вас ,ќе создадеме еден посебен персонализиран везен подарок,со име ,дата која ви значи,лик од цртаните....
Ние се наоѓаме во ТЦ БИСЕР на први кат.Посетете не или контактирајте не на нашата страна и на телефоните.

Vezenje logo za vashata firma, personalizirani podaroci so izvezeno ime, data koja vi znachi...
Dali imate vash BIZNIS ???Dozvolete ni da ja personalizirame vashata rabotna uniforma ili da izrabotime reklamen materijal so vasheto zashtitno logo.Se shto treba da napravite e da ni go pratite logoto i nie ke se pogrizime za ostanatoto.
Nudime unikatni,kreativni vezeni proizvodi .Zaedno so vas ,ke sozdademe eden poseben personaliziran vezen podarok,so ime ,data koja vi znachi,lik od crtanite....
Nie se naogjame vo TC BISER na prvi kat.Posetete ne ili kontaktirajte ne na nashata strana i na telefonite.

Информации за огласувачот

Ивана
078431280
078219569