Вентилатори на вода

Тип на оглас Се продава
Цена: 13,640 мкд / 220
Локација: Куманово, Куманово

Се продава вентилатор распрскувачи за летна бавча со закачување на зид со приклучок на вода и двата се купени во Грција за двата поволна цена.

Se prodava ventilator rasprskuvachi za letna bavcha so zakachuvanje na zid so prikluchok na voda i dvata se kupeni vo Grcija za dvata povolna cena.

Информации за огласувачот

Аки
071266215