УРБАН ЛИВИНГ ПРОДАВА НОВ СТАН ВО КОЗЛЕ

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,820,000 мкд / 110,000
Опрема: Наместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 110
Лифт: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Козле 108
Локација: Скопје, Карпош

ШИФРА: Д325

- 110 м2, приземје
- 3 спални соби
- Ориентација Југ Север Запад
- Во цената е вклучено и паркинг место

ShIFRA: D325

- 110 m2, prizemje
- 3 spalni sobi
- Orientacija Jug Sever Zapad
- Vo cenata e vklucheno i parking mesto

Информации за огласувачот

URBAN LIVING
078967010
078349959
075222841