ТВ комода од масивно дрво

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,999 мкд / 64
Локација: Скопје, Кисела Вода

Горната, долната и страниците се од масивно дрво.

Gornata, dolnata i stranicite se od masivno drvo.

Информации за огласувачот

Владо
076644552