Трособен стан во Карпош 68м2

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,170,000 мкд / 35,000
Изградба: 1970
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 68
Паркинг: На улица
Адреса: Карпош
Локација: Битола, Битола

Трособен стан во Карпош 68м2,два балкони и визба 4м2

Греење: Струја
Спрат: 6 кат
Состојба: Стар
Број на бањи: 1
Подрум: Да
Ориентација: Југ

Се продава трособен стан во Карпош со две спални,делумно реновиран со нова дограма и внатрешна изолација,два балкони и визба 4м2.

Trosoben stan vo Karposh 68m2,dva balkoni i vizba 4m2

Greenje: Struja
Sprat: 6 kat
Sostojba: Star
Broj na banji: 1
Podrum: Da
Orientacija: Jug

Se prodava trosoben stan vo Karposh so dve spalni,delumno renoviran so nova dograma i vnatreshna izolacija,dva balkoni i vizba 4m2.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015