Трособен стан од 70 м2 во Центар - Собрание

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 27,900 мкд / 450
Изградба: 2014
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 70
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: нема адреса
Локација: Скопје, Центар

Шифра 2143

Се издава трособен стан од 70 м3 во Центар кај Собрание.

Shifra 2143

Se izdava trosoben stan od 70 m3 vo Centar kaj Sobranie.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036