Трособен стан кај Веро 75м2

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1970
Опрема: Празен
Соби: 4
Балкони: 2
Квадратура: 75
Паркинг: На улица
Адреса: Горно Веро
Локација: Битола, Битола

Трособен стан кај Веро 75м2 со два балкони и Визба 13 м2

Греење: Друго
Спрат: 4 кат
Состојба: Стар
Лифт: Не
Број на бањи: 2
Подрум: Да
Ориентација: Исток

Стан кај Горно Веро со две спални соби одвоени од дневен престој со трпезарија и кујна, два балкони од кои еден со светларник , исток-запад ориентација, бања и вц-гостинско.

Trosoben stan kaj Vero 75m2 so dva balkoni i Vizba 13 m2

Greenje: Drugo
Sprat: 4 kat
Sostojba: Star
Lift: Ne
Broj na banji: 2
Podrum: Da
Orientacija: Istok

Stan kaj Gorno Vero so dve spalni sobi odvoeni od dneven prestoj so trpezarija i kujna, dva balkoni od koi eden so svetlarnik , istok-zapad orientacija, banja i vc-gostinsko.

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015