Трособен стан 150 м2 Кисела Вода Црниче

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 43,400 мкд / 700
Изградба: 2016
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 150
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Црниче
Локација: Скопје, Кисела Вода

Шифра 12142

Трособен луксузен стан од 150 м2 во Црниче.

Shifra 12142

Trosoben luksuzen stan od 150 m2 vo Crniche.

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036