Трособен луксузен стан во Капиштец

Тип на оглас Се изнајмува
Цена: 27,900 мкд / 450
Изградба: 2013
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 72
Клима: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Козара
Локација: Скопје, Центар

Агенција Домик издава трособен стан во Капиштец на улица Козара 72 м2 на 1 кат

шифра 258496

Agencija Domik izdava trosoben stan vo Kapishtec na ulica Kozara 72 m2 na 1 kat

shifra 258496

Информации за огласувачот

Domik Estate
023221404
078239036