Транспорт со товарно комби 13.4m3 или 1545kgr

Тип на оглас Договор
Цена: По договор
Локација: Прилеп, Прилеп

Вршам транспорт со комби низ Македонија и сите Европски држави со сите лиценци и ја поседувам комплетно потребната документација за внатрешен и надворешен транспорт.

Vrsham transport so kombi niz Makedonija i site Evropski drzavi so site licenci i ja poseduvam kompletno potrebnata dokumentacija za vnatreshen i nadvoreshen transport.

Информации за огласувачот

Игор
070208149
075511520