Toyota Yaris 1.0 со атест плин ***клима*** без замена

Тип на оглас Се продава
Цена: 139,500 мкд / 2,250
Бренд / Модел: Toyota Yaris
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 2002
Километража: 200000
Менувач: Мануелен
Гориво: Хибрид (Бензин / Плин)
Локација: Скопје, Карпош

* клима ( лади одлично) ✔️* атест плин ловато заведен во книшка ✔️ * потрошувачка 180ден 100км 5-6 литра плин✔️* гланц нови 4 гуми ✔️ * регистрирана до 2020 мај ✔️* сервис сега направен ✔️🔴

* klima ( ladi odlichno) ✔️* atest plin lovato zaveden vo knishka ✔️ * potroshuvachka 180den 100km 5-6 litra plin✔️* glanc novi 4 gumi ✔️ * registrirana do 2020 maj ✔️* servis sega napraven ✔️🔴

Информации за огласувачот

р.
077712210