Toyota RAV4 2.0 4x4 со плински атестиран уред

Тип на оглас Се продава
Цена: 291,400 мкд / 4,700
Бренд / Модел: Toyota Rav 4
Каросерија: СУВ-Теренско
Произведена: 2001
Километража: 190000
Менувач: Мануелен
Гориво: Хибрид (Бензин / Плин)
Локација: Скопје, Бутел

Toyota RAV4 2.0 бензин+плин атест 4x4 регистрирана до октомври 2019 година со зелен картон.

Toyota RAV4 2.0 benzin+plin atest 4x4 registrirana do oktomvri 2019 godina so zelen karton.

Информации за огласувачот

јане
071315639