Toyota Corolla

Тип на оглас Се продава
Цена: 496,000 мкд / 8,000
Бренд / Модел: Toyota Corolla
Каросерија: Седан
Произведена: 2007
Километража: 95000
Менувач: Мануелен
Гориво: Дизел
Локација: Скопје, Аеродром

90 коњски сили
Пакет луна
Kсенон на сите светла
Радио на допир, гпс, цд, усб картичка
Сензори за рикверц, камера рикверц
Нови гуми летни, зимски
Сервисирана во Тоyота со сите печати
Колата е екстра со мала потрошувачка, чувана и возена за своја душа, користена како втора кола, затоа има мала километража.

90 konjski sili
Paket luna
Ksenon na site svetla
Radio na dopir, gps, cd, usb kartichka
Senzori za rikverc, kamera rikverc
Novi gumi letni, zimski
Servisirana vo Toyota so site pechati
Kolata e ekstra so mala potroshuvachka, chuvana i vozena za svoja dusha, koristena kako vtora kola, zatoa ima mala kilometraza.

Информации за огласувачот

Мики
078484485