Toyota Corolla 1.4 во топ состојба

Тип на оглас Се продава
Цена: 173,600 мкд / 2,800
Бренд / Модел: Toyota Corolla
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 2002
Километража: 160000
Менувач: Мануелен
Гориво: Дизел
Локација: Скопје, Кисела Вода

Со плински уред, со мала потрошувачка на гориво, моторот е на ланче, прва фарба, никогаш не е удирана, нови гуми , нов акумулатор, променет нов сет ламела, редовно сервисирана и одржувана, нема никакви вложувања, пали вози, без замени.

So plinski ured, so mala potroshuvachka na gorivo, motorot e na lanche, prva farba, nikogash ne e udirana, novi gumi , nov akumulator, promenet nov set lamela, redovno servisirana i odrzuvana, nema nikakvi vlozuvanja, pali vozi, bez zameni.

Информации за огласувачот

Ддддд
078211633