Toyota Corolla 1.4 со атест плин

Тип на оглас Се продава
Цена: 171,120 мкд / 2,760
Бренд / Модел: Toyota Corolla
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 2002
Километража: 140000
Менувач: Мануелен
Гориво: Хибрид (Бензин / Плин)
Локација: Скопје, Кисела Вода

Направени се сите редовни сервиси, уље филтри, 4 нови дискови со нови плочки, максимално одржувана, моторот е одличен на ланче е, прва фарба, гумите се 4 нови. Домаќински возена и одржувана.. 9 литра плин на 100 км потросувачка. Без замени.

Napraveni se site redovni servisi, ulje filtri, 4 novi diskovi so novi plochki, maksimalno odrzuvana, motorot e odlichen na lanche e, prva farba, gumite se 4 novi. Domakinski vozena i odrzuvana.. 9 litra plin na 100 km potrosuvachka. Bez zameni.

Информации за огласувачот

аааааааа
077844555