Toyota Corolla 1.3 бензин

Тип на оглас Се продава
Цена: 93,000 мкд / 1,500
Бренд / Модел: Toyota Corolla
Каросерија: Хеџбек
Произведена: 1998
Километража: 190000
Менувач: Мануелен
Гориво: Бензин
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

Колата се користи секојдневно за семејни потреби. Има клима која работи, централна брава, ел.на стакла и ретровизори, нови гуми. Сервис е направен на 202.000 км., следен треба да се прави на 210.000 км., моментално има околу 204.000 км. Исправна е комплет со некои мали забелешки на каросерија.

Kolata se koristi sekojdnevno za semejni potrebi. Ima klima koja raboti, centralna brava, el.na stakla i retrovizori, novi gumi. Servis e napraven na 202.000 km., sleden treba da se pravi na 210.000 km., momentalno ima okolu 204.000 km. Ispravna e komplet so nekoi mali zabeleshki na karoserija.

Информации за огласувачот

Дејан
078339623