Tarot karti - Тарот карти

Тип на оглас Се продава
Цена: 670 мкд / 10
Локација: Скопје, Центар

Се продаваат нови Тарот карти за претскажување со скрипта на српски за 670 ден.

Можност за праќање по брза пошта низ цела Македонија!

https://www.facebook.com/sk.tarot/

Se prodavaat novi Tarot karti za pretskazuvanje so skripta na srpski za 670 den.

Moznost za prakanje po brza poshta niz cela Makedonija!

https://www.facebook.com/sk.tarot/

Информации за огласувачот

Тарот