Супер сецко, лед ламба и друго

Тип на оглас Се продава
Цена: 100 мкд / 1
Локација: Скопје, Центар

Погледнете ги добро цените и споредете ги со цените на истите производи што ви се нудат по различни македонски интернет сајтови. Овие производи, а и уште многу други можете да ги најдете во нашиот дуќан во Скопје (спроти Универзална сала). За сите оние што немаат време а сакаат да ги имаат овие производи ви ги испраќаме на ваша адреса. Услугата чини 150 денари. Сметка над 999 денари услугата брза пратка ви е бесплатна. За сите што ќе дојдат во дуќанот и ќе купат производи над 999 денари ќе добиете екстра попуст 10%. Не трошете залудно време барајќи по пазарите и другите продавници пониски цени, просто тоа е невозможно. Повелете тука сме од 10 до 19 часот секој работен ден. Имаме уште многу други производи.

Poglednete gi dobro cenite i sporedete gi so cenite na istite proizvodi shto vi se nudat po razlichni makedonski internet sajtovi. Ovie proizvodi, a i ushte mnogu drugi mozete da gi najdete vo nashiot dukan vo Skopje (sproti Univerzalna sala). Za site onie shto nemaat vreme a sakaat da gi imaat ovie proizvodi vi gi isprakame na vasha adresa. Uslugata chini 150 denari. Smetka nad 999 denari uslugata brza pratka vi e besplatna. Za site shto ke dojdat vo dukanot i ke kupat proizvodi nad 999 denari ke dobiete ekstra popust 10%. Ne troshete zaludno vreme barajki po pazarite i drugite prodavnici poniski ceni, prosto toa e nevozmozno. Povelete tuka sme od 10 do 19 chasot sekoj raboten den. Imame ushte mnogu drugi proizvodi.

Информации за огласувачот

Деко
078280459