Штрафилица Мakita 14.4в

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,000 мкд / 64
Локација: Скопје, Центар

Oригинал Јапонска, исправна со полнач, немам батерија.

Original Japonska, ispravna so polnach, nemam baterija.

Информации за огласувачот

Нуре
078309750