Столици во добра состојба

Тип на оглас Се продава
Цена: 300 мкд / 4
Локација: Штип, Штип

Столици малку користени во добра состојба.

Stolici malku koristeni vo dobra sostojba.

Информации за огласувачот

Цодерспоинт
078472936
078472936