Столици од бука

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,046 мкд / 33
Локација: Струга, Струга

Екстра квалитетни столици од кувана бука, модел „око“ со тапацир од „еко“ кожа. Одлична изработка и ергономија. Имам 20 парчиња на располагање.

Ekstra kvalitetni stolici od kuvana buka, model „oko“ so tapacir od „eko“ koza. Odlichna izrabotka i ergonomija. Imam 20 parchinja na raspolaganje.

Информации за огласувачот

Ноне
070212914