4 Нови столици

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,500 мкд / 56
Локација: Скопје, Карпош

Столиците се нови купени во Југоекспорт 5600 денари со врвен квалитет, удобни за седење и модерен дизајн, ги продавам поволно затоа што не ми се слагаат со масата. Цената е за една столица.

Stolicite se novi kupeni vo Jugoeksport 5600 denari so vrven kvalitet, udobni za sedenje i moderen dizajn, gi prodavam povolno zatoa shto ne mi se slagaat so masata. Cenata e za edna stolica.

Информации за огласувачот

Влатко
072208280