Статичен циркулар

Тип на оглас Се продава
Цена: 9,300 мкд / 150
Локација: Скопје, Бутел

Продавам трофазен статичен циркулар.

Prodavam trofazen statichen cirkular.

Информации за огласувачот

...
075800001