Станови во градба во Аеродром

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 1
Балкони: 1
Квадратура: 38
Паркинг: Гаража
Адреса: Железничка станица
Локација: Скопје, Аеродром

Се продаваат станови во градба во Аеродром во близина на Железничка станица од: 50 м2, 66 м2 и 75 м2 со гаражи и подрум. Зграда пр+5+пот со еден влез, вкупно 24 стана, паркинг простории на две нивоа. Исто така и подрумски простории. Се гради според европски стандарди, висока а енергетска ефикасност. Становите ќе бидат со висок квалитет, модерен дизајн, во мирен дел од централната зона на градот. За објектот има извадено и лист за предприбележување и може да се земе станбен кредит во било која банка. Објектот се наоѓа на 900 м од центар, 200 м од железничка, 500 м од градинка, 300 м основно училиште.

Se prodavaat stanovi vo gradba vo Aerodrom vo blizina na Zeleznichka stanica od: 50 m2, 66 m2 i 75 m2 so garazi i podrum. Zgrada pr+5+pot so eden vlez, vkupno 24 stana, parking prostorii na dve nivoa. Isto taka i podrumski prostorii. Se gradi spored evropski standardi, visoka a energetska efikasnost. Stanovite ke bidat so visok kvalitet, moderen dizajn, vo miren del od centralnata zona na gradot. Za objektot ima izvadeno i list za predpribelezuvanje i moze da se zeme stanben kredit vo bilo koja banka. Objektot se naogja na 900 m od centar, 200 m od zeleznichka, 500 m od gradinka, 300 m osnovno uchilishte.

Информации за огласувачот

Милениум Ком
075278789
078496670