Стан во новиот дел на Ново лисиче

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,565,000 мкд / 57,500
Изградба: 2012
Опрема: Полунаместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 59
Лифт: Да
Паркинг: Нема паркинг
Локација: Скопје, Аеродром

Се продава стан во Ново лисиче одлична локација во близина големи паркови, маркети, школо и градинка. Станот е во одлична состојба нема потреба од реновирање. Една од терасите е комплет затворена со пвц и служи како остава, вреди да се види.
Ве молам без агенции.

Se prodava stan vo Novo lisiche odlichna lokacija vo blizina golemi parkovi, marketi, shkolo i gradinka. Stanot e vo odlichna sostojba nema potreba od renoviranje. Edna od terasite e komplet zatvorena so pvc i sluzi kako ostava, vredi da se vidi.
Ve molam bez agencii.

Информации за огласувачот

Никола
076496042