Стан во Кисела вода

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,534,000 мкд / 57,000
Изградба: 1980
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 62
Лифт: Да
Подрум: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Ул. Локов бр. 26
Локација: Скопје, Кисела Вода

Се продава стан на Ул. Локов бр. 26 Кисела вода, комплет реновиран.

Se prodava stan na Ul. Lokov br. 26 Kisela voda, komplet renoviran.

Информации за огласувачот

Биљана
078493391
078293205