Стан во Кисела Вода 66м2 со можност за ширење на 80м2

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,038,000 мкд / 49,000
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 66
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Петар Дељан 2
Локација: Скопје, Кисела Вода

Продавам стан во Кисела Вода, лоциран веднаш до градинката, спроти општинските бараки. Локација на дваесеттина минути пешки од ГТЦ. Во близина, освен градинка и училиште, има парк со урбана опрема, повеќе маркети, оградено игралиште, бесплатен паркинг и тн. Станот во моментов има 66м2, но со мала инвестиција може да се прошири на околу 80м2, на сметка на заедничка тераса. Согласност од комшиите би обезбедиле ние. Во моментов има една спална, дневна, кујна и вц со природно проветрување, и помошна просторија. Има можност да се изведе уште една спална.

Prodavam stan vo Kisela Voda, lociran vednash do gradinkata, sproti opshtinskite baraki. Lokacija na dvaesettina minuti peshki od GTC. Vo blizina, osven gradinka i uchilishte, ima park so urbana oprema, poveke marketi, ogradeno igralishte, besplaten parking i tn. Stanot vo momentov ima 66m2, no so mala investicija moze da se proshiri na okolu 80m2, na smetka na zaednichka terasa. Soglasnost od komshiite bi obezbedile nie. Vo momentov ima edna spalna, dnevna, kujna i vc so prirodno provetruvanje, i pomoshna prostorija. Ima moznost da se izvede ushte edna spalna.

Информации за огласувачот

Кристијан
078290259