Стан во Карпош 2 кај Драмски театар

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1986
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 70
Паркинг: Гаража
Адреса: Драмски театар
Локација: Скопје, Карпош

Се продава стан во Карпош 2 позади Драмски. Станот е трособен со голема продолжена тераса плус има подрум и гаража.

Se prodava stan vo Karposh 2 pozadi Dramski. Stanot e trosoben so golema prodolzena terasa plus ima podrum i garaza.

Информации за огласувачот

Бин мк бот
078382595