Стан во Ѓорче

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,852,000 мкд / 46,000
Изградба: 2008
Реновиран: Да
Опрема: Наместен
Соби: 2
Балкони: 2
Квадратура: 77
Подрум: Да
Инвертер: Да
Телевизор: Да
Шпорет: Да
Фрижидер: Да
Паркинг: На улица
Локација: Скопје, Ѓорче Петров

52м2 + 17м2 тераси (со можност за преградување) + 8м2 подрум. Комплетно наместен, со клима инвертор, машина за миење садови, машина за перење, обезбеден паркинг пред зграда.

52m2 + 17m2 terasi (so moznost za pregraduvanje) + 8m2 podrum. Kompletno namesten, so klima invertor, mashina za mienje sadovi, mashina za perenje, obezbeden parking pred zgrada.

Информации за огласувачот

Петар
078808592