Стан во Чаир, 67м2, 5ти кат, 770еу/м2, со ИМОТЕН ЛИСТ

Тип на оглас Се продава
Цена: 3,198,580 мкд / 51,590
Изградба: 2018
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 67
Лифт: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Бул.2 Мак.Бригада
Локација: Скопје, Чаир

Во завршна фаза на градба, сега може да се преправи распоред на соби. Распоред: ходник, кујна со трпезарија и дневна, купатило, логија, спална, тераса. Чист имотен лист!!!

Vo zavrshna faza na gradba, sega moze da se prepravi raspored na sobi. Raspored: hodnik, kujna so trpezarija i dnevna, kupatilo, logija, spalna, terasa. Chist imoten list!!!

Информации за огласувачот

Магдалена
070332277