Стан во Центар 70м2

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 1980
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 70
Паркинг: На улица
Адреса: Центар - Пазар
Локација: Битола, Битола

Стан во Центар 70м2 + 2 Балкони + Визба 7м2
СТАН ВО ЦЕНТАР 70М2+2 БАЛКОНИ+ВИЗБА 7М2

Греење: Струја
Спрат: 3 кат
Состојба: Реновиран
Број на бањи: 1
Подрум: Да
Ориентација: Исток

Се продава стан во центар 70м2,ориентација со две спални соби,дневен престој,кујна и остава,реновиран под,делумно дограма.
Вреди да се види

Stan vo Centar 70m2 + 2 Balkoni + Vizba 7m2
STAN VO CENTAR 70M2+2 BALKONI+VIZBA 7M2

Greenje: Struja
Sprat: 3 kat
Sostojba: Renoviran
Broj na banji: 1
Podrum: Da
Orientacija: Istok

Se prodava stan vo centar 70m2,orientacija so dve spalni sobi,dneven prestoj,kujna i ostava,renoviran pod,delumno dograma.
Vredi da se vidi

Информации за огласувачот

Агенција ДелтаИН
071815015