стан во аеродром

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,177,000 мкд / 83,500
Реновиран: Да
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 2
Квадратура: 94
Подрум: Да
Паркинг: На улица
Адреса: к.новаковиќ 44/2-10 аеродром
Локација: Скопје, Аеродром

Станот се наоѓа на првата раскрсница полсе 3 бисери десно првата зграда. Сменети прозори, под и реновирани тоалети, на 5 спрат од пет спрата.

Stanot se naogja na prvata raskrsnica polse 3 biseri desno prvata zgrada. Smeneti prozori, pod i renovirani toaleti, na 5 sprat od pet sprata.

Информации за огласувачот

САШО
075318776