Стан со одличен распоред во централно градско подрачје

Тип на оглас Се продава
Цена: 5,332,000 мкд / 86,000
Изградба: 1970
Опрема: Празен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 86
Лифт: Да
Паркинг: На улица
Адреса: М.Х.Јасмин бр.24, Скопје
Локација: Скопје, Центар

Станот се наоѓа во кула од градски ѕид, спроти старата железничка станица во централното градско подрачје. Архитектонското решение претставува функционално и естетски издржано решение. Апартманот е со равен плафон без греди и со вградени плакари во сите соби. Бањата е директно вентилирана со прозор на фасадата. Апартманот има парно греење.

Квадратура :
Антре......................6.10м2
Дневна соба.........18.10м2
Кујна........................7.52м2
Остава.....................2.41м2
Терпезарија.............7.13м2
Дегажман.................5.26м2
Детска соба............13.10м2
Родителска соба....12.52м2
Купатило...................5.15м2
ВЦ.............................1.62 м2
Тераса.......................7.40 м2

Stanot se naogja vo kula od gradski zid, sproti starata zeleznichka stanica vo centralnoto gradsko podrachje. Arhitektonskoto reshenie pretstavuva funkcionalno i estetski izdrzano reshenie. Apartmanot e so raven plafon bez gredi i so vgradeni plakari vo site sobi. Banjata e direktno ventilirana so prozor na fasadata. Apartmanot ima parno greenje.

Kvadratura :
Antre......................6.10m2
Dnevna soba.........18.10m2
Kujna........................7.52m2
Ostava.....................2.41m2
Terpezarija.............7.13m2
Degazman.................5.26m2
Detska soba............13.10m2
Roditelska soba....12.52m2
Kupatilo...................5.15m2
VC.............................1.62 m2
Terasa.......................7.40 m2

Информации за огласувачот

Горан Чаловски
071605564