СТАН ОД 68м2 ВО КОЗЛЕ

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,960,000 мкд / 80,000
Изградба: 2006
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 68
Паркинг: Гаража
Адреса: Козле
Локација: Скопје, Карпош

Се продава стан во населба Козле, на почетокот на населбата, близу Центар. Станот е со вкупна квадратура од 68м2, организиран како стан со две спални соби, кујна надоврзана со дневна и трпезарија, бања (со прозор), гостински тоалет и убава тераса со поглед кон Водно. Ориентацијата на станот е кон југ- Водно. Позициониран е на кат 3. Решение за греенје е струја. Паркинг: има можност да се купи гаражно место под зграда.

Купувацот нема обврска за агенциска провизија

Шифра: 1883

Se prodava stan vo naselba Kozle, na pochetokot na naselbata, blizu Centar. Stanot e so vkupna kvadratura od 68m2, organiziran kako stan so dve spalni sobi, kujna nadovrzana so dnevna i trpezarija, banja (so prozor), gostinski toalet i ubava terasa so pogled kon Vodno. Orientacijata na stanot e kon jug- Vodno. Pozicioniran e na kat 3. Reshenie za greenje e struja. Parking: ima moznost da se kupi garazno mesto pod zgrada.

Kupuvacot nema obvrska za agenciska provizija

Shifra: 1883

Информации за огласувачот

COREX Real Estate
070858141
075969369
075205008