СТАН ОД 64м2 ВО КОЗЛЕ со 2 спални

Тип на оглас Се продава
Цена: 4,092,000 мкд / 66,000
Изградба: 2009
Реновиран: Да
Опрема: Празен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 64
Лифт: Да
Паркинг: На улица
Адреса: Козле
Локација: Скопје, Карпош

Се продава стан во Козле, на улица Миле Поп Јорданов, во зграда понова градба. Локација мирна и тивка, не е на прометна улица. Станот е со вкупна квадратура од 64м2, организиран како стан со две спални соби, дневна соба со надоврзан трпезариски дел и кујна (кујна со прозор), бања и гостински тоалет. Ориентација североисток. Позициониран е на високо приземје. Решение за греење е парно со електрично котле на струја.

Купувацот нема обврска за агенциска провизија

Шифра: 1803

Se prodava stan vo Kozle, na ulica Mile Pop Jordanov, vo zgrada ponova gradba. Lokacija mirna i tivka, ne e na prometna ulica. Stanot e so vkupna kvadratura od 64m2, organiziran kako stan so dve spalni sobi, dnevna soba so nadovrzan trpezariski del i kujna (kujna so prozor), banja i gostinski toalet. Orientacija severoistok. Pozicioniran e na visoko prizemje. Reshenie za greenje e parno so elektrichno kotle na struja.

Kupuvacot nema obvrska za agenciska provizija

Shifra: 1803

Информации за огласувачот

COREX Real Estate
070858141
075969369
078298313