Стан 57м2 во Лисиче - спрат од кука

Тип на оглас Се продава
Цена: 2,294,000 мкд / 37,000
Изградба: 2000
Реновиран: Да
Опрема: Полунаместен
Соби: 3
Балкони: 1
Квадратура: 57
Паркинг: На улица
Адреса: Мите богоевски 63Б
Локација: Скопје, Кисела Вода

Станот се наога во Лисиче карши крстот на ул. Мите Богоевски во мирна средина со уредна документација. Станот се состои од дневен престој со кујна и трепезарија, две спални, 1 купатило, ходник и балкон. Станот е на поткровје во мини зграда (куќа) со 3 стана (приземје, први спрат и поткровје) со посебен влез. Без Агенции само за сериозни купуваци.

Stanot se naoga vo Lisiche karshi krstot na ul. Mite Bogoevski vo mirna sredina so uredna dokumentacija. Stanot se sostoi od dneven prestoj so kujna i trepezarija, dve spalni, 1 kupatilo, hodnik i balkon. Stanot e na potkrovje vo mini zgrada (kuka) so 3 stana (prizemje, prvi sprat i potkrovje) so poseben vlez. Bez Agencii samo za seriozni kupuvaci.

Информации за огласувачот

Џоле
072320373