Stan 48m2 vo Riverview Residence pokraj Vardar

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2019
Опрема: Празен
Соби: 2
Балкони: 1
Квадратура: 48
Лифт: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: Криви Дол, ул.Скупи 3А
Локација: Скопје, Карпош

Агенција Вамаско продава двособен стан од 48м2 на 2 кат, јужна ориентација (во градба) во Криви Дол, Карпош. Станот се наоѓа на самиот тек на реката Вардар, изолиран од градскиот метеж, а оддалечен само 3км. од центарот на градот. Гледа кон Градски Парк и Водно. Самиот објект има А класа енергетска ефикасност, сопствен систем на греење, одлична звучна и термичка изолација, прва класа на паркет, плочки и санитарија, внатрешна и фасадна столарија, видеофонија и видео надзор. Со станот се продава и подземно гаражно место со површина од 13м2 (не е вклучено во цената). Без агенциски трошоци и 3% данок на промет.

Agencija Vamasko prodava dvosoben stan od 48m2 na 2 kat, juzna orientacija (vo gradba) vo Krivi Dol, Karposh. Stanot se naogja na samiot tek na rekata Vardar, izoliran od gradskiot metez, a oddalechen samo 3km. od centarot na gradot. Gleda kon Gradski Park i Vodno. Samiot objekt ima A klasa energetska efikasnost, sopstven sistem na greenje, odlichna zvuchna i termichka izolacija, prva klasa na parket, plochki i sanitarija, vnatreshna i fasadna stolarija, videofonija i video nadzor. So stanot se prodava i podzemno garazno mesto so povrshina od 13m2 (ne e vklucheno vo cenata). Bez agenciski troshoci i 3% danok na promet.

Информации за огласувачот

Агенција Вамаско
078281457