Словенски врати и прозорци

Тип на оглас Се продава
Цена: 6,200 мкд / 100
Локација: Битола, Битола

Се продава пистол врата со прозорци без каси. Вратата и прозорците се дупли. Прозорец 54 см ×120 см ,60 см × 128 см, 120 см × 106 см двоен, 128 см × 115 см двоен. Врати 198×68см и 203 × 78 см.

Se prodava pistol vrata so prozorci bez kasi. Vratata i prozorcite se dupli. Prozorec 54 sm ×120 sm ,60 sm × 128 sm, 120 sm × 106 sm dvoen, 128 sm × 115 sm dvoen. Vrati 198×68sm i 203 × 78 sm.

Информации за огласувачот

Оливер
075476674