Сезонска работа во Грција

Тип на оглас Определено
Цена: По договор
Локација: Скопје, Центар

Потребна собарка со искуство за работа на остров Алонисос во апартмани.
Почеток на сезона 05.05 до крај на септември - почеток на октомври.
Плата 700/800 евра. Задолжително познавање на грчки или англиски јазик.
Обезбедено сместување.

Potrebna sobarka so iskustvo za rabota na ostrov Alonisos vo apartmani.
Pochetok na sezona 05.05 do kraj na septemvri - pochetok na oktomvri.
Plata 700/800 evra. Zadolzitelno poznavanje na grchki ili angliski jazik.
Obezbedeno smestuvanje.

Информации за огласувачот

Маја
306998251886