Сепареа и коњопои

Тип на оглас Се продава
Цена: 620 мкд / 10
Локација: Куманово, Куманово

Се продаваат сепареа и 3 коњопои со 7 дрвени столчиња.

Se prodavaat separea i 3 konjopoi so 7 drveni stolchinja.

Информации за огласувачот

Аки
071266215