Семејна Куќа

Тип на оглас Се продава
Цена: По договор
Изградба: 2005
Опрема: Наместен
Соби: 4
Балкони: 1
Квадратура: 114
Подрум: Да
Паркинг: Гаража
Адреса: Македонска Каменица - Село Саса
Локација: Кочани, Македонска Каменица

Куќата е во одинлична состојба се наоѓа во с.Саса М.Каменица, куќата се наоѓа во близина на рудникот.Куќата е целосно опремена со пвц прозори и врати со голем двор.Патот до куќата е асфалтиран.Цена по договор....

Kukata e vo odinlichna sostojba se naogja vo s.Sasa M.Kamenica, kukata se naogja vo blizina na rudnikot.Kukata e celosno opremena so pvc prozori i vrati so golem dvor.Patot do kukata e asfaltiran.Cena po dogovor....

Информации за огласувачот

Angelina Stoilovska
076732592